Doorgaan naar inhoud

Alles over de bezorging

WAAR LEVEREN WE?
Wij leveren in heel Nederland. Leveringen vinden in het grootste deel van Nederland plaats met onze eigen bezorgservice. Tijdens het bestellen kun je eenvoudig opgeven of je een eventuele voorkeur voor een leverdag hebt. Wel zo handig, want dan weet je waar je aan toe bent. Lukt het ons niet te leveren op die voorkeursdag, dan spreken we een alternatief af met je.

Woon je in Friesland, Groningen, (Oost) Gelderland, Drenthe of Overijssel? Dan maken wij in sommige gevallen gebruik van onze koerier of pakketpost. Informeer hier even naar voordat je gaat bestellen. In alle overige provincies leveren we altijd met onze eigen bezorgdienst.

DE LEVERTIJD
Wij streven er naar je bestelling te leveren binnen maximaal 2 weken. We gebruiken geen extra dozen of andere extra verpakkingsmaterialen. Heb je spoed bij de levering van je kattenbakvulling? Laat het ons gerust weten met een e-mailtje. We kijken dan of we jouw bestelling met voorrang kunnen behandelen.

TOT WAAR LEVEREN WE?
Onze bezorger brengt de kattenbakvulling tot achter je voordeur, ook wanneer je 4 hoog zonder lift woont. We helpen je bovendien graag een handje wanneer de vulling ergens anders in huis moet worden gezet. 

KOSTEN VOOR BEZORGING
Bezorging is bij ons altijd gratis. Wél hanteren we een minimale orderwaarde van € 29,-. Zo houden we onze ritten efficiënt en betaalbaar. 

BEZORGINFORMATIE OVER DAG EN TIJD
Je geeft tijdens het bestellen zelf een voorkeur voor de leverdag op. Lukt het ons niet te leveren op die dag? Dan spreken we in overleg met jou een alternatief af. De dag vooraf aan de levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok waarin we komen. Ben je bij nader inzien toch niet thuis? Dan kun je ons je afleverinstructies toesturen, bijvoorbeeld in de schuur of bij een buur.

ACTUELE LEVERTIJD PER PROVINCIE
Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant: Levering met onze eigen bezorgservice binnen 2 weken.
Overige provincies: Levering via pakketpost binnen 2 weken.